ua

ua

Thursday, May 14, 2009

Biotech & Skin Erased Live at Rodeo club



BIOTECH & SKIN ERASED
Rodeo Live Club
Πέμπτη 21 Μαϊου

Εισητήριο: 7 Ευρώ με μπύρα
Show Starts at 21:00


Μετά την νίκη τους στο Band Festival, οι Biotech εμφανίζονται ζωντανά στο Αθηναϊκό κοινό για να παρουσιάσουν την καινούργια δουλειά τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009 από την Sony Music.
Το συγκρότημα είναι ενεργό από το 1996, όποτε δημιουργήθηκε με το όνομα Blizzard. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει 5 demo (Spirit of Ice – 1997, Mind Games – 1998, All Singing All Dancing Crap of the World – 2001, Fix it and Fuck It – 2004, Insect – 2006) και τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογές όπως The Unsigned United Vol. 1 – 2009 από την Legend. Το συγκρότημα προβάλλει ένα μείγμα alternative rock με ψυχεδελική ατμόσφαιρα και πειραματικές διαθέσεις, ενώ ο συνδιασμός γυναικείων φωνητικών με heavy κιθάρες και ηλεκτρονικά στοιχεία συνθέτουν ένα ηχητικό μείγμα που δεν μπορεί παρά να τραβήξει το ενδιαφέρον και να προσφέρει αξιομνημόνευτα live.

Οι Skin Erased δημιουργήθηκαν το 2007 και θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες το πρώτο τους demo. Η μουσική της μπάντας είναι ένα μείγμα heavy rock ατμόσφαιρας και κοφτών groovy riff, υπό το πρίσμα του αμερικάνικου νότου. Το συγκρότημα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τους Biotech και υπόσχονται ένα πολύ δυνατό live μέσα σ’ένα σύνολο ξεσηκωτικών τραγουδιών που θα θέλετε σίγουρα ν’ακούσετε ξανά!

Skin Erased on my space

Biotech on my space


No comments:

Post a Comment