ua

ua

Saturday, December 17, 2011

Villa 21 - Δισκογραφία στην Creep Records : Επανακυκλοφορεί























  Η Inner Ear εξακολουθεί και μας εκπλήσσει ευχάριστα. Μετά τις πολύ καλές κυκλοφορίες των Baby Guru και των King Elephant αλλά και όχι μόνο, μια ματιά στις κυκλοφορίες της στο site δείχνει του λόγου το αληθές, καθιερώνει και κατηγορία reissues και κυκλοφορεί όλη τη δισκογραφία των Villa 21, στην ιστορική Creep Records, σε ένα πολυτελές Limited box set .

Οι Villa 21 είχαν κυκλοφορήσει στην  Creep τα δύο πρώτα τους LP (“Ghost on The Move” και “Men Of Clay”) και τα δύο μοναδικά τους επτάϊντσα (“I See No!/The dream” και “Move”).
Από το newsletter μεταφέρω εδώ :
"Στα παραπάνω προσθέστε ένα πλούσιο booklet με όλες τις δημοσιεύσεις του Τύπου της εποχής και σπάνιες φωτογραφίες του συγκροτήματος.
Και για το τέλος μία πραγματικά μεγάλη έκπληξη για όλους τους φίλους του ελληνικού post punk: τρία κομμάτια των ιστορικών Rehearsed Dreams ηχογραφημένα το 1985, τα οποία κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε ένα συλλεκτικό επτάϊντσο. Ένα ακόμα συγκρότημα της Creep Records το οποίο κυκλοφόρησε ένα και μόνο LP αναφοράς με τίτλο “Repulsion” την ίδια χρονιά. Τα κομμάτια προέρχονται από ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις του συγκροτήματος και θα δουν για πρώτη φορά το φως της μέρας. Ή το σκοτάδι της νύχτας αν το προτιμάτε..."



Και οι δύο κυκλοφορίες είναι διαθέσιμες για προπαραραγγελία στο online shop της Inner Ear στην κατηγορία “reissues”.


* * * * * * *
Από την μεριά μου να πω ότι αυτά είναι σπουδαία νέα, και με μεγάλη μου χαρά θα προβάλω αντίστοιχες προσπάθειες - επανακυκλοφορίες.
Π.χ. όπως έγινε με τις κυκλοφορίες των Stress δείτε τες στο Γιουσουρούμ εδώ :
 http://giusurum.blogspot.com/2011/12/stress-athens-burning-i-athens-burning.html

Άντε σιγά σιγά να δούμε και άλλα τέτοια διαμάντια του παρελθόντος να ξανακυκλοφορούν.

1 comment:

  1. Και τα γνήσια μια χαρά είναι άμα τα έχει κανείς...
    Αλλά είναι σημαντική μια τέτοια κυκλοφορία γιατί βρίσκει και νέους ακροατές και μου αρέσει πολύ που και οι νέοι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με το βινύλιο. (ή πάλι εμείς τα πουρά τα ξανααγοράζουμε τελικά?).

    ReplyDelete